Haal/brengservice en leenauto

vrachtwagen-met-defender3.jpg

Haal en brengservice

Gaat uw Land Rover niet meer voor -of achteruit of heeft u geen tijd om hem te brengen of te halen? Wij verzorgen het transport en kunnen door heel Nederland ongeacht de afstand of locatie uw Land Rover komen ophalen of terugbrengen. Afhankelijk van de soort werkzaamheden valt dit vaak onder onze service. Zo niet, dan vragen wij een vergoeding die we van te voren aan u voorleggen.
Image

Leenauto

Wij maken uw garagebezoek graag zo comfortabel mogelijk, waarbij kwaliteit in alle opzichten voorop staat. Daarom hebben we 3 nieuwe leenauto’s om u te brengen waar u wilt, terwijl wij uw eigen auto weer helemaal in orde maken!
Laat ons van te voren weten wanneer u gebruik wilt maken van dit vervangend vervoer. Wij zorgen dan dat er een leenauto voor u klaar staat. 
De kosten zijn € 19,50 per inzet. In sommige gevallen is de leenauto kosteloos. Wij geven dit aan als u de reservering voor de leenauto bij ons maakt. Het telefoonnummer hiervoor is 0575-513949.
Image

Wachtruimte

Wilt u wachten terwijl wij de werkzaamheden aan uw Land Rover uitvoeren? Dan kunt u plaatsnemen in onze comforabele wachtruimte met gratis WiFi en koffie/thee. Deze grenst aan de werkplaats zodat u kunt zien hoe de werkzaamheden verlopen.
Zutphen is een van de hanzesteden aan de IJssel en beschikt over een historische kern en een gezellige binnenstad. Ook Eijkerkamp op het Industrieterrein de Mars geeft uren kijkplezier. De moeite waard om een kijkje te nemen met uw fiets, de bus of de leenauto indien deze beschikbaar is.

Telefoon: 0575 513 949
Email: info@4x4verbeek.nl

De Stoven 35
7206 AZ Zutphen

Openingstijden

  • Maandag t/m vrijdag 08.00 - 17.00 uur
  • Zaterdag 09.30 - 13.00 uur
  • Zon- en feestdagen: Gesloten